ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ПОСЕТАТА

ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО МАКЕДОНСКИОТ

РЕСТОРАНТ “КАЈ МЕСТОНО”

РЕЗЕРВИРАЈ МАСА

Нашата локација:

с. Пештани
6000 Охрид, Македонија

p: (+389) 046 200 740
e: info@kajmestono.com
w: www.kajmestono.com

Отворено:

Среда до Недела: 12:00 – 22:00

ОСТАВЕТЕ ПОРАКА ВО ФОРМАТА ПОДОЛУ:
СЛЕДЕТЕНЕ НА:

facebook

 twitter

 instagram