ХЕЈ ПАТНИКУ

ОТКРИЈ ЈА НАШАТА
ПРИКАЗНА

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА НАС

badge

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО

РЕСТОРАНТ “КАЈ МЕСТОНО”

ЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

 

НАШИОТ ПЕРСОНАЛ

ЗАПОЗНАЈ ГИ

НАШИТЕ ОСНОВАЧИ

ТИЕ СЕ НАШ ПРИМЕР

team-1

Катерина Толевска

Менаџер

team-2

Васко Коциров

Извршен менаџер

team-3

Ирена Толевска

PR менаџер

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

ПОСЕТЕТЕ ГО

НАШИОТ РЕСТОРАНТ

РЕЗЕРВИРАЈ МАСА

ОТКРИЈ ГО МАКЕДОНСКИОТ РЕСТОРАНТ