ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШИОТ РЕСТОРАНТ

 

Главен кувар

Гоце

Овој македонски готвач зема познати јадења и класични вкусови и техники и ги претвора на начин кој е иновативен.

Најдобра локација

Ресторант

Локацијата на ресторанот е клучна за нејзиниот успех како одличната храна и услуга. Тоа влијае на многу аспекти од нашиот ресторан, вклучувајќи го и менито.

Традиционални рецепти

Одлично мени

Традиционалната македонска храна се произведува од квалитетни производи кои имаат многу хранлива вредност. Воедно вкусот им е незамнелив.

Нашето Мени

Што Ви нудиме

Аперативи

Салати

Супи

Прилози

Јадења

Морска храна

Сосеви

Десерти

 

ОТКРИЈ ТЕ ГО НАШЕТО МЕНИ

Откритеја

Нашата Приказна

Клиентот е најважен
Посетител на нашите простории.
Тој не зависи од нас.
Ние сме зависни од него.
Тој не е прекин во нашата работа.
Тој е целта на тоа.
Тој не е и аутсајдер во нашиот бизнис.
Тој е дел од неа.
Ние не му правиме корист со тоа што му служиме.
Тој ни прави услуга со тоа што ни дава
можност да го стори тоа. – Махатма Ганди

 

НАШИОТ ПЕРСОНАЛ

ЗАПОЗНАЈ ГИ

НАШИТЕ ОСНОВАЧИ

ТИЕ СЕ НАШ ПРИМЕР

team-1

Катерина Толевска

Менаџер

team-2

Васко Коциров

Извршен менаџер

team-3

Ирена Толевска

PR менаџер

Нашата локација:

с. Пештани
6000 Охрид, Македонија

p: (+389) 046 200 740
e: info@kajmestono.com
w: www.kajmestono.com

Отворено:

Среда до Недела: 12:00 – 22:00